Nieuwe inschrijving

Wil je onze school graag leren kennen? 

Welkom op onze opendeurdagen en openklasdagen. Voor meer info kan je steeds contact opnemen met het secretariaat op het nummer 02 356 62 83 of via mail directie@hartentroef.be. We maken graag tijd om jullie rond te leiden.

Onze school heeft een maximumcapaciteit van 24 leerlingen per klas. Alle scholen met een maximumcapaciteit in Vlaanderen en Brussel moeten met een digitaal aanmeldingssysteem werken. De scholen in Pepingen werken hiervoor samen met het centraal online aanmeldingsregister van Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Sint-Genesius-Rode. Ouders moeten voorafgaand aan de inschrijving eerst hun kind digitaal aanmelden. Er is voorrang voor broers/zussen en kinderen van personeel.

Meer info hierover vindt u op www.basisschool-aanmelden.be

Hieronder ziet u de tijdslijn.

Door het schriftelijk goedkeuren van ons pedagogisch project en het schoolreglement is je kind ingeschreven in onze school. Eenmaal ingeschreven, blijft jullie kind bij ons ingeschreven. Is jullie kind ingeschreven in onze kleuterschool? Dan hoef je het niet opnieuw in te schrijven bij de overgang naar het lager onderwijs.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x