Weer een fijne week in het eerste leerjaar

Deze week was het de voorleesweek. En niet enkel de juffen lazen voor. Er kwamen ook mama's, papa's, oma's en opa's voorlezen. Fijn en gezellig al die leuke verhaaltjes... Een dikke dankjewel aan alle voorlezers! Bovendien konden de leerlingen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar op donderdag genieten van de voorstelling "Juke books" die ons werd aangeboden door de bibliotheek van Pepingen. De kinderen genoten volop van actrice Marijke Umans die bij door de kinderen uitgekozen boeken verhaal en lied improviseerde. Van leesbevordering gesproken!

Tijdens de WO-lessen vroegen we ons deze week af hoe we ervoor kunnen zorgen dat we het warmer krijgen als we het koud hebben en kunnen afkoelen als we het te warm hebben. In groepjes testten we verschillende dingen uit zoals op blote voeten lopen, een fris voetbad, een dansje doen, in de handen wrijven,... en op het eind sloten we af met een heerlijke kop warme chocomelk.

Vanaf donderdag werden juf Leen en juf Ineke vervangen door juf Ivy en juf Gilke. Samen met hen tellen we nu af naar de komst van de Sint. Spannend!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x