• Harten Troef

Verwezenlijkingen

Met de opbrengst van onze activiteiten springt de ouderraad de school waar nodig financieel bij. Diverse schoolprojecten krijgen onze steun. 

Hieronder kan je een aantal impressies vinden van de meest recente activiteiten en verwezenlijkingen.

Harten Troef

Winterhappening 2019

Geschreven door Arnold Benoot op donderdag 26 december 2019.

De kinderen van basisschool Harten Troef deden mee aan de Warmste Week en zamelden geld in voor het dierenasiel De Ark van Pollare en voor het therapeutisch paardenproject Op Stap van SL Stable uit Gooik. De kleuters organiseerden een mega-ontbijt voor alle ouders. De lagere school organiseerde een winterwandeling en kerstsfeer achteraf op de speelplaats. De ouderraad zorgde voor spijs en drank !

Aan de Warmste Week bij Harten Troef hing ook een uitdaging vast. Als het winterfeest meer dan 3.000 euro zou opbrengen, zouden de juffen na de kerstvakantie met gekleurd haar naar school komen... en ja hoor, de opbrengst overtrof de stoutste verwachtingen (4.336 euro) en de juffen waren paraat op 23 december op het podium in Kortrijk voor een 'kleuringske' :-)

Dag van de Leerkracht 2019

Geschreven door Arnold Benoot op maandag 21 oktober 2019. Aangepast op maandag 21 oktober 2019

Met 40 knappe parapluutjes, een attentie van de ouderraad, kunnen onze leerkrachten alvast goed uitgerust de speelplaats op tijdens deze natte maanden !

Eerste schooldag 2019-2020

Geschreven door Arnold Benoot op maandag 2 september 2019.

Veel succes aan iedereen bij de start van het nieuwe schooljaar! De ouderraad verraste het lerarenkorps van Heikruis en Pepingen met lekkere chocoladetaarten (dank aan het Irie-project) om het einde van de vakantie iets te verzachten en wenst iedereen alvast een goede start :-)  

Opendeurdagen schooljaar 2019-2020

Geschreven door Arnold Benoot op zondag 1 september 2019. Aangepast op zondag 1 september 2019

De kinderen en leerkrachten maken zich op voor een spetterend schooljaar 2019-2020 ! De ouderraad Hartentroef was paraat op de opendeurdagen met een hapje en een drankje. Iedereen een goede start gewenst ! 

Tocht door het donker

Geschreven door Arnold Benoot op vrijdag 25 januari 2019. Aangepast op vrijdag 25 januari 2019

Tocht door het donker...ti ti ti ti tididi di

Op zaterdag 19 januari 2019 trokken de kinderen, ouders en leerkrachten van Harten Troef erop uit voor een mooie nachtwandeling met lantaarntjes doorheen het Pepingse winterlandschap op de "Tocht door het donker", georganiseerd door de ouderraad.

Iedereen kon zich nadien opwaren met een warm hapje en een geneverke of warme choco!