• Harten Troef

Lager

Elke klas toont je graag een inkijk op haar klaswerking. Er zijn ook activiteiten die per graad worden georganiseerd. Schoolse activiteiten vind je onder alle klassen.

Tip: ga even met je muis over de foto's, misschien zit er wel een heus fotoalbum achter!

De Sint op school

Geschreven door Inès Appelmans op vrijdag 8 december 2017. Aangepast op donderdag 14 december 2017

Wat een pech. Zoals elk jaar kregen we bezoek van de sint en zijn helpers. Wat hadden de pieten een pech zeg! Één was van het dak gegleden, een andere piet dan weer gestruikeld in het donker en de derde door de wind omver geblazen. Het zat hen echt niet mee dit jaar. Gelukkig zijn er dan de leerlingen van Harten Troef. Die staken de koppen bij elkaar en ontwierpen enkele hulpmiddelen voor de getroffen pieten. Een drone om piet veilig op het dak te doen landen, fluo helmen en schoenen met zuignapjes, ...

Een heel jaar zullen de pieten de plannen kunnen ontrafelen en uitvoeren om dan volgend jaar op een veilige manier de schoentjes te kunnen vullen.

 

Techniek in de klas

Geschreven door Inès Appelmans op vrijdag 27 oktober 2017. Aangepast op donderdag 2 november 2017

Deze week timmerden de leerlingen van het tweede leerjaar de nagels voor hun web in hun eigen plankje! En we moeten toegeven dat er talent aanwezig is! 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar schatten

Geschreven door Inès Appelmans op vrijdag 27 oktober 2017.

Spookjes, vampieren, pompoenen, spinnen en heksen gingen deze namiddag aan de slag!

Het bos

Geschreven door Inès Appelmans op donderdag 12 oktober 2017.

Tijdens de week van het bos ging het tweede leerjaar op zoek naar schatten in het bos van Gaasbeek. We leerden veel over de verschillende bomen, hun blaadjes en vruchten. Hiermee vulden de leerlingen enthousiast hun schatkist. De opruimers van het bos, de paddenstoelen kregen hulp van het tweede leerjaar van Harten Troef. Zij ruimden het afval op dat niet thuishoort in het bos op. Als beloning mochten onze leerlingen ravotten en spelen in het bos. 

Zand

Geschreven door Inès Appelmans op maandag 25 september 2017.

Deze namiddag gingen we met de leerlingen van het tweede leerjaar naar de zandbak. Ze maakten er hele mooie tekeningen van zand in een schoenendoos.

 

<<  < 4 5 6