• Harten Troef

Lager

Elke klas toont je graag een inkijk op haar klaswerking. Er zijn ook activiteiten die per graad worden georganiseerd. Schoolse activiteiten vind je onder alle klassen.

Tip: ga even met je muis over de foto's, misschien zit er wel een heus fotoalbum achter!

De eerste week in het eerste leerjaar.

Geschreven door Ineke Ceuterick op vrijdag 7 september 2018. Aangepast op vrijdag 7 september 2018

Onze eerste week in het eerste leerjaar is om en we hebben al heel wat afgestapt. 
We leerden al twee woordjes: ik en is. We telden volop tot 6, oefenden de getalbeelden en de begrippen 'meer', 'minder' en 'evenveel'. 
We speelden allerlei spelletjes en dansten de stoelendans om de woorden 'voor', 'achter', 'naast', 'links', 'rechts', ... in te oefenen. 
Ook gingen we al twee keer met meester Stijn naar de turnzaal. Als klap op de vuurpijl leerden we aan de hand van het liedje 'li la letters' hoe we moeten schrijven en leerden we de letter 'i' schrijven. En ja hoor, we doen het al flink. Natuurlijk werd er niet enkel hard gewerkt, maar hebben we ook al gespeeld en geverfd. Als beloning trokken we deze namiddag naar 'Mong Blok'. We kijken al uit naar de volgende week. 

Onze techniekweek

Geschreven door Ineke Ceuterick op donderdag 14 juni 2018.

Ons schoolfeest was leuk en gezellig. Maar ook de weken ervoor werkten we rond techniek, leerden we veel bij en hadden we veel plezier. Kijk naar het filmpje en geniet mee!

 

 < 1 2 3