• Harten Troef

Lager

Elke klas toont je graag een inkijk op haar klaswerking. Er zijn ook activiteiten die per graad worden georganiseerd. Schoolse activiteiten vind je onder alle klassen.

Tip: ga even met je muis over de foto's, misschien zit er wel een heus fotoalbum achter!

Kerstviering

Geschreven door Hilde De Neve op vrijdag 20 december 2019.

Op vrijdag 20 december starten we de dag met een korte bezinning rond de kerststal.

 

 

Op avontuur - vervolg

Geschreven door Leen Jacobs op zondag 19 mei 2019.

nog enkele foto's van ons fantastische avontuur ...

Op avontuur

Geschreven door Lotte Erzeel op donderdag 16 mei 2019. Aangepast op vrijdag 17 mei 2019

"Samen met Harrietje wordt het hier een pretje..." zongen we in ons kampliedje. En of het hier een pretje geworden is... Harriette, de ongelooflijke boekeneter nam ons mee op avontuur... Het eerste wat ze opsmulde waren de letters van het woord " zoektocht". Na een leuk spel waarbij we het domein verkenden, vertrokken we dan ook voor een speurtocht. Op onze weg naar Paddenbroek moesten we heel aandachtig kijken. In Paddenbroek gingen we op zoek naar pimpampoentje en leerden we meer over bijen en wespen. De speurtocht leerde ons dat er een schat verborgen was in de kookpot. En in die kookpot zat een schat aan jetons die we konden gebruiken om een hapje en drankje te kopen op onze pyjamafuif!!! Wat was dat een geweldige onthulling. We fuifden erop los en genoten tot slot nog van het laatste deel van ons verhaal. Moe maar tevreden kropen we dan ook in ons bedje. Slaapwel.


Wij gingen 2 dagen lang op avontuur met de ongelooflijk bijzondere boekeneter. Onze avonturieren verdienden een diploma omdat ze heel wat informatie verslonden en het avontuur succesvol beëindigd hebben.

Kerstviering

Geschreven door Mark Blaton op woensdag 26 december 2018.

Alvorens de kerstvakantie aan te vangen, genoten de kleuters en de leerlingen van de eerste graad samen van een gezellige kerstviering

Startviering

Geschreven door Ann Luyckx op dinsdag 18 september 2018.

Stap je mee? Stap je mee?

In Harten Troef is het oké!

Met een laars of een sandaal, stppen doen we allemaal.

We schrijven weer een nieuw verhaal.