• Harten Troef

Kleuter

Elke klas toont je graag een inkijk op haar klaswerking. Onder Heikruis vind je gezamelijke activiteiten van onze wijkafdeling te Heikruis. Schoolse activiteiten van de kleuters vind je onder alle kleuterklassen.

Tip: ga even met je muis over de foto's, misschien zit er wel een heus fotoalbum achter!

Naar de derde kleuterklas

Geschreven door Véronique Van de Voorde op vrijdag 15 juni 2018.

Nog twee weken en dan begint de grote vakantie. In september start de grote groep van onze tweede kleuterklas in de derde kleuterklas. Hoog tijd om kennis te maken met juf Ann en Moffel, juf Carine en Piertje. En ook juf Veronique verhuist met Maya de bij naar Pepingen, naar de derde kleuterklas. We ontdekten de klassen, de grote speelplaats. We aten ons fruit op de speelweide. We knutselden een hoedje met onze drie klaspoppen. Ja hoor, we zijn er bijna klaar voor maar eerst VAKANTIE!

Sportdag kleuters

Geschreven door Véronique Van de Voorde op vrijdag 27 april 2018.

In Heikruis was het vandaag een drukke dag. In het park, in de zaal, op de klimtoren, op het gras,...overal waren kleuters aan het sporten. Ook de vriendjes uit de derde kleuterklas kwamen meedoen. Fietsen, grote motoriek, fijne motoriek, oog-handcoordinatie,... alles kwam aan bod.Af en toe een straaltje zon maar geen regen.

Met dank aan onze turnmeester Wesley voor de organisatie.

Pyjama-dag.

Geschreven door Griet Van Eesbeek op vrijdag 9 maart 2018.

Pyjama-dag.

Clown Rocky viert CARNAVAL in Heikruis.

Geschreven door Christi De Dobbeleer op woensdag 7 maart 2018.

Clown Rocky viert CARNAVAL in Heikruis. Het was super leuk!

Ontbijten voor de warmste week

Geschreven door Véronique Van de Voorde op vrijdag 22 december 2017.

 in de kleuterschool van Harten Troef te Heikruis begon de dag met een ontbijt en dit ten voordele van de warmste week. G-sport Pajottenland, kom op tegen kanker en samen tegen armoede zijn de drie projecten waar onze school voor gekozen heeft. Door de massale opkomst van ouders, buren, collega's, dorpsgenoten en sympathisanten mogen we van een groot succes spreken. De kinderen van de lagere school zorgden voor een gezellig kerstsfeertje met hun kerstkoor. Dank zij onze sponsors waren alle onkosten gedekt en kan elke cent gegeven worden aan de projecten. In naam van Harten Troef Heikruis DANK JE WEL. 

Aan iedereen wensen wij een Zalig Kerstfeest en Veel geluk in 2018

Winterpret

Geschreven door Véronique Van de Voorde op dinsdag 12 december 2017.

Vandaag werden we opnieuw verrast met een sneeuwtapijt. De kleuters besloten om er een fijne activiteit van te maken. Sneeuwballen gooien, een iglo ontdekken, sneeuwmannen maken,...Wie sneeuwschoenen had, mocht naar het dikke sneeuwtapijt op de weide . De kleuters met andere schoenen konden meespelen op de speelplaats. Nadien lieten we mutsen, sjalen, schoenen,...drogen bij de verwarming en liepen we in de klas op turnpantoffels. Het was gezond en keileuk!

Voorleesweek.

Geschreven door Griet Van Eesbeek op vrijdag 24 november 2017.

Voorleesweek.

Openklasdag 18 oktober.

Geschreven door Christi De Dobbeleer op woensdag 18 oktober 2017.

Ook vandaag was het openklasdag in Heikruis: kijken, luisteren, spelen, dansen, schilderen, ..... genieten.

Het was een unieke, leuke ervaring voor de ouders, kleuters en juffen.

Bedankt ouders voor jullie enorm enthousiasme!

Openklasdag woensdag 11 oktober in Heikruis.

Geschreven door Christi De Dobbeleer op donderdag 12 oktober 2017.

Op woensdag 11 oktober konden de mama's en de papa's een dagje meewerken en spelen in de kleuterklassen in Heikruis. Zo konden ze het klasgebeuren eens meevolgen, een unieke ervaring voor de ouders.

Op woensdag 18 oktober volgt het tweede deel.

Op woensdag 25 oktober is het openklasdag voor de instappers (2,5-jarigen) na het Allerheiligenverlof.

Sportdag kleuters

Geschreven door Véronique Van de Voorde op vrijdag 29 september 2017.

Onder een stralend zonnetje vond vandaag de sportdag van de kleuters in Heikruis plaats. Ook de derde kleuterklas van Pepingen was de partij. De ganse dag klimmen, klauteren, springen, lopen,...Het was een leuke maar vermoeiende dag

 1 2 >