De laatste week voor de krokusvakantie

Wat een drukke week hebben we achter de rug. 

We legden de laatste hand aan onze lightbox en dat leverde hele fijne resultaten op. 

Nu we ons laatste woordje leerden, kennen we alle basisletters. We verdienen dan ook een letterdiploma. We lazen nogmaals alle letters bij de juf en speelden donderdagnamiddag een groot letterspel. Als we alle leesopdrachten juist opgelost hadden, kregen we letters waarmee we een zin moesten vormen. Wanneer iedereen deze gevonden had, was het tijd voor een letterfeest met diploma-uitreiking, kinderchampagne, letterkoekjes en uiteraard een medaille.

Tussendoor hadden we ook aandacht voor de nieuwe dikke truienactie 'ik trek het me aan'. Alle klassen werden meter en peter van een klein plantje dat hopelijk snel zal uitgroeien tot een mooie struik waar vogeltjes graag in vertoeven. We plantten dit zelf en gaan er erg veel zorg voor dragen. 

Vandaag stond er nogmaals een activiteit met de derde kleuterklas op het programma. Samen genoten we van de voorstelling 'Heksje Mimi' gebracht door 'Theater Jaja'.

 

Tot slot konden we ook nog genieten van een momentje met onze meter of peter uit de zesde klas. We maakten kennis met de vele mogelijkheden van de Chromebooks en maakten samen met hen een stripverhaal. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x